Ben je toe om de kussens van je loungeset te vervangen? Het vervangen van loungeset kussense is helemaal van deze tijd. Loungekussens zijn er in alle soorten en maten. Dus of je nu een hoek loungeset of een standaard loungeset hebt, er is een geschikte kussenset voor je. Bovendien kun je ook zelf de stof en kleur kiezen. Zo ben je er zeker van dat je vervangende kussens krijgt die perfect bij je loungeset passen.

Let op: niet alle loungeset kussens hebben dezelfde afmetingen! Meet zeker de afmetingen van je oude kussens op voor je nieuwe koopt. Zo weet je zeker dat de vervangende kussens perfect passen en niet uit de toon vallen. Als je oude loungeset kussens wilt vervangen, dan zijn er veel verschillende soorten en kleuren om uit te kiezen. Neem de tijd en vind de perfecte vervangende kussens voor je loungeset.

Kussens loungeset vervangen? Kussens geschikt voor elke loungeset

Welke kussens voor loungeset?

Als het tijd wordt om de kussens van je loungeset te vervangen, wil je er zeker van zijn dat de kussens die je kiest comfortabel zijn en goed passen. Er zijn veel verschillende soorten stof en kleuren om uit te kiezen, dus je kunt er zeker van zijn dat je de perfecte kussens voor je behoeften vindt.

Doorgaans kun je bij de meeste loungeset kussens kies tussen een polyester of katoenen stof. Polyester is een goede keuze als je een duurzamer kussen zoekt, terwijl katoen een goede keuze is als je een comfortabeler kussen zoekt.

Je zult ook de juiste maat kussens voor je loungeset willen kiezen. Zorg ervoor dat de kussens niet te groot of te klein zijn en dat ze goed op de loungeset passen. Als de kussens te groot zijn, kunnen ze misplaatst lijken en als ze te klein zijn, zijn ze misschien niet comfortabel om op te zitten.

Hoe dik moet een loungekussen zijn?

De dikte van een loungekussen is vaak een persoonlijke voorkeur, maar we raden altijd aan de zitkussens minstens 8cm dik te maken. Maar bij een zithoogte van 42-48cm voor de rugkussens is een dikte van 6cm al voldoende.

Het grote voordeel van onze loungekussens is dat ze een flexibele vulling hebben. Dit betekent dat ze in bijna elk meubel passen. Je kunt dus een loungekussen met de afmetingen 60×60 cm goed gebruiken als een loungekussen van 56×56 cm. Op deze manier hoef je niet op zoek naar, relatief vaak veel duurdere, op maat gemaakte lounge set kussens.

Dus als je oude loungeset kussens er een beetje moe uitzien, of je wilt gewoon je loungeset een update geven en de kussens vervangen, probeer dan onze loungekussens. We zijn er zeker van dat je niet teleurgesteld zult zijn!

Zijn loungekussens waterdicht?

Loungeset kussens zijn niet 100% waterdicht, maar ze zijn wel waterafstotend. Dit betekent dat als het regent en je kussens nat worden, je ze gewoon naar binnen kunt brengen en ze laten drogen. En de volgende dag zijn ze weer klaar voor gebruik!

Alle loungekussens

Welke verschillende loungeset kussens zijn er?

In ons assortiment van loungekussens hebben we twee soorten: soepele kussens met een vlokvulling (Florance loungekussens), en comfortabele kussens met een plaatvulling (luxe loungekussens). Er is dus zeker een kussen dat bij je stijl past.

Wat is het verschil tussen de Florance en luxe loungekussens?

Het belangrijkste verschil tussen de Florance en luxe loungekussens is dat de laatste een plaatvulling hebben. Daardoor zijn ze comfortabeler om op te zitten, en gaan ze ook langer mee. De Florance loungekussens zijn gemakkelijk aan te drukken, wat ze een romantische, warme uitstraling geeft.

Welk loungekussen is geschikt voor mij?

De Florance en luxe loungekussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je het kussen kunt kiezen dat het beste bij je stijl past. Als je een vervangende kussens loungeset zoekt, zijn onze comfortabele kussens met plaatvulling perfect voor jou.

Hoe onderhoud ik loungeset kussens?

Het onderhouden van loungeset kussens is gemakkelijk; volg gewoon deze eenvoudige stappen:

  • Stofzuig de kussens regelmatig om vuil en stof te verwijderen.
  • Als de kussens nat worden, laat ze dan helemaal drogen voor je ze weer gebruikt.
  • Als de kussens bevlekt zijn, gebruik dan een vochtige doek om ze schoon te maken.

Wij adviseren dat loungeset kussens binnen opgeborgen worden als ze niet in gebruik zijn. Zo gaan ze langer mee en blijven ze er nieuw uitzien.

Vervangende kussens kunnen elke loungeset er weer gloednieuw uit laten zien. Onze loungeset kussens zijn er in verschillende kleuren, zodat je het exemplaar kunt kiezen dat het beste bij je stijl past. Als je vervangende loungeset zoekt kussens, zijn onze Florance en luxe loungekussens perfect voor je.

Alle loungekussens